Tapas på svenskt vis

När det kommer till olika saker som man kan göra under dessa olika företagsevents så är utbudet enormt stort. Som ni är väl medvetna om så ligger vårt yttersta specialområde kring mat och mingel och upplevelserna man kan ha kring det. Många gånger så brukar dessa events kunna bli väldigt stora, där det är deltagare från hela landet som kommer till en och samma plats för att diskutera, jobba, träffas och samtidigt ha kul. Om man på ett medvetet och planerat sätt då strukturerar eventet efter den typen av människor som kommer så är det ett upplägg som kommer att garantera succé. Människor från olika delar av landet har nämligen olika mattraditioner, och dessa kan man utnyttja när dessa olika människor träffas.

Tapas är normalt en rätt som kommer från Spanien där många små olika rätter erbjuds. Om man försvenskar det hela och sätter det i en kontext så blir det helt plötsligt en förteckning av den svenska matkulturen. Och det som är det riktigt fina med detta förhållningssätt är att man kan anpassa de olika tapas-alternativen efter platserna som besökarna kommer ifrån. Man tar alltså och gör mindre smakportioner av svenska klassiska maträtter från olika områden och erbjuder dem till eventets besökare. Det betyder i sin tur att eventets deltagare kommer att känna igen sig i vissa av rätterna och det öppnar upp för samtal människor emellan eftersom de med all säkerhet vet mycket mer om rätten ifråga. Dessutom kan dessa lära sig mer om en annan rätt som de inte alls har lika bra erfarenhet av som andra på eventet har. Ett bra och effektivt sätt att starta en konversation på, som i sin tur kan leda till något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *