Trademax bjöd på frukost på sängen

Något av det mest romantiska och omtänksamma som man kan göra som partner, barn eller vem som helst är att bjuda någon man bryr sig mycket om på frukost på sängen. Det handlar om att låta personen, eller personerna, ifråga få sovmorgon och ligga och dra sig medan man samtidigt gör en lyxigare variant av frukost som man gärna avnjuter tillsammans i sängen. Det kan också vara så att man kanske vill ge personen eller personerna en extra lång och utdragen morgonstart och låta denne äta i lugn och ro för att verkligen suga in morgonen, de ljuvliga dofterna och verkligen känna sig ompysslad. Kärlek på många sätt och vis.

Men vad är det då som behövs för en perfekt frukost på sängen? Jo, dels mat i många former och på många olika sätt. Antingen satsar man på en traditionell hotellfrukost med bacon, stekta ägg, yoghurt och allt annat du kan tänka dig som ingår. Eller så vågar man prova nya vägar och testa andra frukosttyper. Och vad behöver man mer än mat? Jo, en säng såklart! Vad passar då bättre än att anordna ett event med sängar och mat tillsammans?

Vi bjöd in människor till att prova på sängfrukost på olika sätt. Dels för att inspirera till nya kulinariska upplevelser men också för att hinta om att en typ av säng passar bäst för den typen av aktivitet. Trademax ställbara sängar är nämligen utmärkta för syftet. Genom att höja huvuddelen skapar man ett naturligt ryggstöd och gör det möjligt för människor att verkligen luta sig tillbaka och njuta av sin frukost på sängen. Mycket lyckat event och det var inspirerande att se våra besökare bli så exalterade över nya idéer och möjligheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *