Om oss

dryckVi är ett ungt företag som ändå har varit aktiva i snart åtta år. Kanske märkligt att påstå att företaget är ungt när vi ändå har varit verksamma i snart tio år, men det är känslan av företaget som är det viktiga och de som arbetar här hos oss. Det finns alltid en ung aura kring företaget, där de som arbetar är unga och alltid på hugget efter det senaste häftiga när det kommer till upplevelser och hur de planeras in på ett bra sätt. Tack vare våra medarbetare så står vi i direkt kontakt med det moderna och det trendiga, det som gäller för stunden och det kan ska uppleva som allra helst just för tillfället. Genom den insikten så kommer vi alltid att kunna leverera till våra kunder, och anpassa vanliga träffar och events till att faktiskt bli lite mer intressanta moderna inslag. Det finns inget som är så tråkigt som ett torftigt och menlöst event som man ”tvingas” delta i. Vi gör dessa händelser till något som man kommer att se fram emot.

Styrkan med Roxysofo är vår kreativitet och hur vi tänker utanför redan uppsatta normer och ramar. Det betyder, med andra ord, att vi gör det oväntade, det som inte följer mallen, och på så sätt skapar något helt unikt av något som tidigare varit en del i det slentrianmässiga tillvägagångssättet. Med Roxysofo blir alltså stunderna ni spenderar tillsammans, oavsett vad de egentligen handlar om, aldrig tråkiga. Genom ett stort engagemang i ert företag och en passion för att göra människor glada och nöjda så kan vi garantera att det ni kommer att få vara med om är något alldeles extra.

Vårt företag står bakom en typ av livsstil som tar tillvara på det lättsamma och glada i livet, och formar våra event efter den tankegången. Alla event som man deltar i behöver inte innebära ett helhjärtat fokus på seriositet, det kan lika gärna vara något avkopplade, underhållande eller bara väldigt speciellt. Det är en del av alla företag som måste fungera för att arbetet ska kunna fungera på ett så bra sätt som möjligt, nämligen att ha roligt tillsammans. Gruppen svetsas samman och man hittar nya vägar att närma sig varandra. En vinst för alla, med andra ord.