Vad vi kan göra för dig

matVad är det då som vi kan göra för dig och ditt företags anställda? Vårt utbud är mycket stort så det finns väldigt mycket olika delar som man kan prova på, helt efter intresse och nyfikenhet. Kanske är det så att ni på företaget har gått runt och närt en dröm sedan ni var små, en dröm som man någon gång hoppats skulle förverkligas men som man aldrig funnit tid eller ro för att faktiskt göra. Det kan handla om de mest galna av idéer, det är det som vi sysslar med här på Roxysofo, och ju galnare desto bättre. Det betyder alltså att ingen idé eller önskemål som ni har att komma med är för tokig. Vi kommer göra allt det som står i vår makt att gör verklighet av era drömmar och idéer.

Roxysofo som namn berättar för er hur vi egentligen tänker och hur vi kan agera som eventbyrå. Roxy är som sagt en form av inriktning inom eventbranschen, där det personliga och glada ligger allra närmast, på ett anspråkslöst sätt med lätthet som främsta mål. Inriktningen fokuserar då på vad då är viktigt för människors själsliga utveckling, både som personer och som anställd i ett företag, och man gör det i olika former som ger bästa förutsättningarna för detta. Sofo-delen av vårt namn handlar om att vi sitter i Södermalm, alltså South of Folkungagatan. Genom vårt utmärkta läge har vi inte enbart Stockholm och allt det vackra som finns här att laborera med, genom ett stort nätverk och många bra samarbetspartners så har vi faktiskt hela Sverige som spelplan. Det betyder att det inte spelar någon roll var i landet ni som företag befinner er, vi kommer att kunna hjälpa er nästa gång ni vill ordna ett helt oförglömligt event.

Området som vi har specialiserat oss inom är mat och mingel. Kan låta tråkigt när man först hör det, men med tanke på hur mycket spännande det finns inom det området så kommer ni definitivt inte att bli besvikna när ni provar på ett sådant event som ordnats av oss. Så tveka inte, ta kontakt redan idag och förbered er på en upplevelse för livet!